Licht en geluid verhuur

Een bedrijfsjubileum, een medewerker die met pensioen gaat of die fantastische klant die binnen is gehaald, er is altijd wel een reden om een feest te geven. Hapjes, drankjes, tafels en wat slingers en het feest kan beginnen? Of toch niet? Een feest is natuurlijk niet geslaagd zonder muziek en bijbehorende verlichting. Voor licht en geluid verhuur moet je bij AV Totaal zijn. Wij maken uw feest onze prioriteit.

Licht en geluid huren voor een spectaculair evenement

Licht en geluid mag niet ontbreken op een evenement wat er toe doet. Het is van belang dat het licht en geluid bij het evenement past. Een serieus congres kan dan ook niet met dikke beats en stroboscopen worden ondersteund. Ook een complete drive-in show zal niet bij een kleinschalig feest passen. Licht en geluid verhuur door AV Totaal betekent maatwerk voor iedere gelegenheid. Een kleinschalig feest kan bijvoorbeeld heel goed worden ondersteund met een licht- en geluidsinstallatie die door u zelf wordt bediend.

Hoe werkt het?

Kiest u ervoor om een installatie voor licht en geluid te huren bij AV Totaal, dan helpen wij u graag verder. U vertelt ons wat u wilt huren en waar en wanneer u het nodig heeft en wij komen bij u langs. Op de dag van het evenement of feest, komen wij met de apparatuur op locatie om alles voor u aan te sluiten en te installeren. Wij zorgen ervoor dat alles feilloos werkt al voordat uw eerste gasten binnen komen druppelen. De organisatie, u, zal talloze complimenten gaan krijgen.

Maatwerk door AV Totaal

AV Totaal wil u helpen uw bezoeker te vermaken en te verbazen door perfect licht en geluid te installeren. Wanneer u kiest voor het huren van licht en geluid bij ons, dan verzekert u zichzelf ervan dat u apparatuur huurt van perfecte kwaliteit. Onze dag is geslaagd, als die van u dat ook is. Heeft u zelf een idee over hoe het licht en geluid geregeld moet worden, neem dan contact met ons op. Graag bespreken we de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Wacht dan ook niet langer en bel of mail ons direct.