AV Totaal: Voor de verhuur van licht en geluid in Utrecht

Bij een presentatie, een evenement, een stand op een beurs, een congres of een theatervoorstelling is de juiste belichting en geluid een van de bouwstenen van het succes van de dag of de avond. U wilt de bezoeker raken, vermaken en inspireren en daarbij is licht en geluid onmisbaar. Voor uw licht en geluid in Utrecht moet u zonder twijfel bij de specialisten van AV Totaal zijn. Alleen het beste is voor u goed genoeg.

Apparatuur van topkwaliteit

Licht en geluid mag gezien en gevoeld worden, mits de grondslag van het evenement dit toelaat. Bij een congres zal er dan ook meer sprake zijn van sfeerverlichting met achtergrondmuziek. Op een festival daarentegen mag het luider en flitsender zijn. Wij leveren alleen apparatuur van de beste kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier is geplaatst en is ingesteld helpen wij u graag bij het aansluiten. Overigens is het niet lastig om de apparatuur aan te sluiten, dus als u dat liever zelf doet, is dat geen probleem.

Een professionele uitstraling

AV Totaal is er voor al uw licht en geluid in Utrecht ter ondersteuning van iedere aangelegenheid. U vraagt, wij draaien. Licht en geluid kleden uw evenement aan en moeten uw bedrijf in een positief daglicht zetten. Een professionele uitstraling met een gezellige en toegankelijke sfeer is waar het om draait. Wij zorgen er samen voor dat het licht en geluid volledig is afgestemd op de sfeer en uitstraling die uw evenement moet hebben. Wij zijn uw partner voor licht en geluid in Utrecht.

Wij regelen het!

De organisatie van een evenement brengt al genoeg stress met zich mee. Daarom verzorgen wij graag het licht en geluid voor u. Als u ons vertelt wat, waar en wanneer u het nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat alles op dat moment wordt aangesloten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen en hoe we dat gaan aanpakken. Door onze ruime ervaring, maken wij van uw evenement een moment om nooit meer te vergeten.