AV Totaal: uw licht en geluid bedrijf

U wilt dat mensen uw bedrijf kennen, want iedere persoon die u tegenkomt zou zomaar een nieuwe klant kunnen zijn. Netwerken, mensen ontmoeten en uw bedrijf profileren is een taak wat tot uw dagelijkse bezigheden zou moeten horen. u als doorgewinterde ondernemer staat dan ook regelmatig op beurzen en u organiseert wel eens een evenement hier en daar. U wilt dat uw stand of het evenement er aantrekkelijk en gezellig uitziet, zonder dat uw plaats in de schijnwerpers wordt ontnomen. Kies voor AV Totaal als uw licht en geluid bedrijf.

Aandacht voor de juiste dingen

U wilt uw bedrijf in de schijnwerpers hebben, letterlijk. Wij kunnen u precies vertellen hoe belangrijk het is om uw evenement of beursstand aan te kleden met licht en geluid. U wilt de aandacht van uw bezoekers pakken en vasthouden, zonder dat het schreeuwerig overkomt en de aandacht van de essentie afleidt. U wilt mensen een bepaalde beleving geven en, afhankelijk van de grondslag van het evenement, een bepaalde boodschap. Licht en geluid is hierbij onmisbaar.

Wij weten wat u nodig heeft

AV Totaal heeft ervaren mensen in dienst met passie voor het vak. Wij weten precies wat u nodig heeft om uw bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Staat u op de beurs, dan zorgen wij ervoor met licht en geluid dat niemand uw stand voorbij loopt. Het gaat om een ‘teaser’, een spannende setting die desondanks toch toegankelijk is. Op deze manier raken mensen met u en met elkaar in gesprek. Terwijl de bezoekers verder lopen, zal u een gewild onderwerp van gesprek zijn, waardoor ook andere bezoekers wel naar u toe moeten komen.

Specialist in licht en geluid

Heeft u een evenement in de planning, neem dan direct contact met ons op en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen. We maken graag een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden met u te bespreken. Wij gebruiken alleen licht- en geluidsinstallaties van de beste kwaliteit en komen graag op de dag bij u langs om alles te installeren. Laten we samen zorgen voor een spectaculair feest, evenement of congres. Uw bezoekers zullen sprakeloos zijn.